Over mij

Doen waar mijn hart ligt, met opdrachten waar ik blij van wordt. Dat is waar ik het liefst al (in ieder geval zoveel mogelijk) mijn energie in stop. Het leuke is, dat ik daar ook juist weer energie van krijg!

Als moeder van twee jonge kinderen is het ‘thuis’ soms lastig te combineren met ‘werk’, maar met Kusje erop heb ik mijn draai gevonden.

Of het nu om uitnodigingen gaat voor een huwelijk, geboortekaartjes of meer zakelijke opdrachten zoals een huisstijl- of boek ontwerp: alles wat ik ontwerp zit vol liefde, en gaat (figuurlijk) ‘sealed with a kiss’ de deur uit of op de post: met een kusje erop.

Rianne is een echte duizendpoot, beter gezegd een ‘kameleon’! Ze past zich aan aan de situatie en kan haar creativiteit op vele manieren kwijt. Ze heeft inmiddels ruim 15 jaar ervaring als grafisch vormgever / dtp’er / webdesigner. Ook heeft zij ervaring opgedaan als assistent fotograaf.

 

In 2006 is Rianne Beijers (1984) aan het Sint Lucas in Boxtel afgestudeerd als grafisch vormgever/stylist. Haar brede interesse zorgde ervoor dat ze zich tijdens haar opleiding aan de Fotovakschool in Apeldoorn is gaan verdiepen in de fotografie. Door fotografie te combineren met illustratie en tekst heeft zij in 2009 haar diploma gehaald.